Er din bedrift interessert i å bli kjent med studenter innen teknologifag?

Informasjon:
Vår hovedoppgave som linjeforening er å bygge bro mellom studenter og næringslivet, og bedriftspresentasjoner er et sentralt verktøy i denne prosessen. Vi gir dere en unik mulighet til å arrangere en presentasjon om deres bedrift der dere kan dele generell informasjon om organisasjonen, karrieremuligheter, sommerjobber, praktikantprogrammer og mer. Gjennomføringsmetoden for presentasjonen er helt åpen, og vi oppfordrer dere til å være kreative. Med tanke på at studentene tilbringer mange timer i forelesningssaler hver uke, ser vi gjerne at dere griper muligheten til å gjøre presentasjonen spennende, engasjerende og motiverende. For å sette i gang prosessen ber vi dere om å fylle ut et skjema med grunnleggende informasjon. Dette kan dere gjøre ved å klikke på "Bestill"-knappen.

Pris:
Kr 10 000,- eks. mva.


Vårt grunnbeløp for bedriftspresentasjoner er kr. 10 000,-. Dette inkluderer leie av forelesningssal på campus og markedsføring av eventet. Vi har satt grunnbeløpet vårt lavt for å gi bedriftene større spillerom i budsjettet. Dette gjør det mulig for dere å investere mer i å skape engasjerende og innbydende presentasjoner, noe vi sterkt oppfordrer til. Dere har full frihet til å velge både utformingen og lokasjonen for presentasjonen etter eget ønske. Dette kan avtales nærmere med vår bedriftskontakt etter dere har fylt ut bestillingsskjemaet. Vi står selvfølgelig klare til å bistå med råd og anbefalinger basert på hva vi har erfart som suksessrike bedriftspresentasjoner tidligere. Vi er her for å hjelpe dere med å skape en effektiv og minneverdig presentasjon.

Ved andre henvendelser eller spørsmål, er dere hjertelig velkomne til å kontakte vår bedriftskontakt via e-post: bedriftskontakt@inga.no