Informasjon om karrieredagen

ARRANGEMENTET

      Vårt ønske er å samle ulike bedrifter på stands i våre lokaler. Hvert år har arrangementet hatt mellom 15-25 bedrifter, både store og små. Bedriftene får her muligheten til å markedsføre seg selv ved å fortelle om sin bedrift, om jobb muligheter og gi studentene en tilknytning til bedriften. På denne måten håper vi å knytte relasjoner opp mot fremtidige yrkesmuligheter, samt gi studentene økt motivasjon for å lære. Selve opplegger er mellom kl. 10.00 til kl.14.00 da alle aktuelle studenter har undervisningsfri, slik at de har mulighet til å komme innom og besøke deres stand.
     

PRISER OG TILBUD

      Ettersom at vi i år vil fordele karrieredagen over to dager vil det være to prisklasser. Inkludert i prisen er en stand på ca. 1x2m med strøm, internett og lett servering.
1 dag: 17.500,- 2 dager: 30.000,-
Dersom dere ønsker skjermer, vil det komme på.
1 dag: 6 000,- 2 dager: 10 000,-
Eventuelle grupperom for intervju stilles også gratis til disposisjon. Skjermer og grupperom kan bestilles under påmelding, eller avtales senere ved å ta kontakt på mail.

Alle priser er eks. mva.
      

PÅMELDING


      Påmeldingen til karrieredagene 15. og 16. oktober 2024 er åpen. Det er i utgangspunkt førstemann til mølla som gjelder for påmelding, men dersom det er mange bedrifter innen et fagområde kan det hende at vi vil prioritere å få inn andre, for å ha et tilbud for alle linjene vi representerer. For en oversikt over hvilke linjer vi representerer, vennligst sjekk startsiden.
Har dere spørsmål, ikke nøl med å sende oss en epost til: Bedriftskontakt@inga.no